18 thoughts on “Flange Dimensions”

  1. yo ora bodo to kang. lha wong ora biasa njamah barang koyo ngene iki mesti yo ra mudeng to kang. yen sampeyan membahas bidang politik aku sing ra mudeng. dadi aku sing kroso bodo. hehehehe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


CAPTCHA Image
Reload Image